Standardsida

Gullbranna 20190316

Prisbordet, så fin duk med kaniner.

Helgens utställning var i Gullbranna, roligt med utställning i Halland. Det var 246 kaniner och 2 angoraprodukter anmälda. Domare var Kjell Carnbrand (chef), Peter Landberg och Markus Hagström, bland alla kaninerna hittade de en som fick 96 poäng och det var en Alaska ägd av Affe Hedlund, det var även en hel del som fick 95,5 poäng.
Trevlig lokal på Gullbrannagården och bra med sittplatser, fint prisbord och servering fanns också i lokalen. Hoppas detta blir en återkommande utställning.
Från vår förening som ställde ut var det:
Hanna Rosberg.
Erik Åhäll
Junita Johansson
Fanny Johansson, som placerade sig bäst från vår förening.
Moens Kaniner

Bilder från utställningen finns i "Fotoalbum".

 

 

Ljungsbro 20190119

Så årets första utställning och den var i Ljungsbro och 253 kaniner anmälda.
Domare: Christer Järnede (chefsdomare), Kenn-Henry Nilson och Markus Hagström. Om jag inte har helt fel så var det två som fick 96 poäng en Belgisk Hare som blev BIS ägare Gösta Johansson och så var det en Hermelin vit/rödögd ägare Christer Andersson, båda 96:orna var honor. Kanske bland dessa kaniner som ställdes här är någon stjärna som kommer glänsa på LU, för det var nog lite test av vilka som skulle anmälas till LU.
Från vår förening var det tre uppfödare: Kenneth Hagstöm, Roger Möller och Moens Kaniner. Vi kom alla på prislistan och bäst kom Kenneth Hagstöm 2:a i klass B.
Utställningen är i Folkets Park och man blir lika avundsjuk varje gång man är på ett så bra ställe. Stor yta för burarna och bra med sittplatser runt om och servering.
Några bilder finns i "Fotoalbum"

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS